-17 %

Pedigree

Pedigree Vital Protection Granule pro dospělé psy malých plemen hovězí se zeleninou

12 kg
Akce do 19. 5.
999,90 Kč  1 214,10 Kč
83,33 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

80+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Maďarsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule pro dospělé psy malých plemen s hovězím se zeleninou. Pedigree Vital Protection Small Dogs je kompletní, vyvážené a výživné suché krmivo pro psy, ideální pro každodenní krmení psů malých plemen. 

Toto krmivo vyvinuté ve spolupráci s veterináři a odborníky na výživu má všechny nezbytné živiny podporující optimální trávení, zdravou kůži a srst, silnou přirozenou obranyschopnost organismu a péči o zuby. Je přizpůsobeno specifickým potřebám malých psů, podporuje zdraví kloubů, močových cest a uchování přiměřené hmotnosti. Speciální textura granulí pomáhá podpořit zdraví zubů a je proto ideální k doplnění každodenní dentální hygieny.

Použití

Doporučené dávkování naleznete na obale.

Uvedená množství jsou pouze informativní. Individuální potřeby psů mohou být odlišné od doporučené dávky a závisí na úrovni aktivity, plemenu a věku.  Doporučujeme postupný přechod na nové krmivo. 

O výrobci

Mars je americká společnost s velkým srdcem, která má pobočky ve 180 zemích světa. Její historie se píše od roku 1912, hlavní činností podniku je výroba cukrovinek, krmiv pro domácí zvířata a dalších zvířecích potřeb. Společnost Mars má pod křídly známé značky jako jsou M&M's, Snickers, Orbit, Extra, Skittles, Pedigree, Whiskas a Royal Canin.

Skladování

Skladujte v suchu, mimo dosah slunečních paprsků.

Upozornění

Sáčky skladujte mimo dosah dětí a zvířat. Zakrytím dýchacích cest může dojít k udušení.

Výrobce

Mars Czech s.r.o.
Michelská 1552/58
140 00 Praha 4
Česká republika

Složení: cereálie, maso a výrobky živočišného původu (20%, včetně 4% hovězího v hnědých granulích*), oleje a tuky (obsahuje 0.5% slunečnicového oleje), výrobky rostlinného původu (včetně 4% sušené řepné dužiny), minerální látky (včetně 0.3% trifosforečnanu sodného jako aktivní přísady v hnědých granulích*), zelenina (včetně 0.5% sušené mrkve (ekvivalent 4% mrkve) v oranžových granulích* a 1% sušeného hrášku (ekvivalent 4% hrášku) v zelených granulích*), rostlinné bílkovinné extrakty. *Hnědé granule zpravidla 80% produktu, jak oranžové granule, tak zelené granule zpravidla 10% produktu.
Doplňkové látky v 1 kg: Antioxidanty; Nutriční doplňkové látky: Vitamin A: 14450 IU, Vitamin B₁: 6.8 mg, Vitamin B₂: 11.6 mg, Vitamin B₆: 3.0 mg, Vitamin D₃: 1594 IU, Vitamin E: 100 mg, Měď (Síran měďnatý pentahydrát): 6.9 mg, Jód (Jodid draselný): 1.7 mg, Mangan (Sulfát manganu, monohydrát): 31.5 mg, Selen (Seleničitan sodný): 0.28 mg, Zinek (Sulfát zinku, monohydrát): 89.3 mg. Analytické složky (v %): protein: 22.0; obsah tuku: 13.0; obsah anorganických látek: 7.0; hrubá vláknina: 2.3; omega-6 mastné kyseliny: 2.7; železo: 12.6 mg/100g.