-10 %

Brit

Brit Care Cat Grain-Free Kitten Gentle Digestion & Strong Immunity pro kočky

2 kg
Novinka
Akce do 12. 5.
404,91 Kč  449,90 Kč
202,46 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Brit Care Cat Grain-Free Kitten Gentle Digestion & Strong Immunity je bezobilné krmivo s vysokým obsahem bílkovin z čerstvého lososa a probiotiky. Podporuje šetrné zažívání a silnou imunitu březích a kojících koček a zdravý vývoj koťat během březosti.

Tato vysoce stravitelná receptura je bohatá na nezbytné živiny, které pokrývají energetické potřeby vašeho mazlíčka. Obsahuje správný poměr vápníku, fosforu, hořčíku, vitamínu D, vitamínů B a dalších minerálů pro prevenci křivice a zajištění zdravého růstu koťat.

  • Prebiotika – pomáhají udržovat normální zdravá střeva a imunitní systém.
  • Kolostrum – obsahuje protilátky, které pomáhají budovat imunitu kotěte.
  • Omega-3, taurin a DHA – pečují o rozvoj mozku a očí a podporují kognitivní vývoj.
  • Bez obilovin, barviv, konzervantů, GMO a sóji.

Grain free

Grain free je označení krmiva pro psy i kočky, jež neobsahuje žádné obiloviny. Je vhodné pro zvířata s citlivým zažíváním, alergiemi či přecitlivělostí na některé složky běžných krmiv.

Použití

Krmivo podávejte suché nebo navlhčené vlažnou vodou. Vždy zajistěte, aby měla vaše kočka dostatek čerstvé pitné vody. Krmivo by mělo být volně dostupné po celý den. Pokud podáváte krmivo poprvé, smíchejte jej s předešlým krmivem, abyste usnadnili přechod na nové.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou a vývojem krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značky Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem, po otevření znovu uzavřete.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

dehydrovaný losos (30 %), čerstvý losos (26 %), drůbeží tuk (konzervovaný tokoferoly, 12 %), žlutý hrách (12 %), cizrna (7 %), lososový olej (3 %), hydrolyzovaná kuřecí játra (2 %), lněné semínko (2 %), sušená jablka (2 %), hrachová mouka, pivovarské kvasnice (1 %), kolostrum (0,5 %), sušený heřmánek (0,5 %), olej z mořských řas (0,3 %, Schizochytrium limacinum), sušený rakytník řešetlákový (0,3 %), sušené brusinky (0,2 %), frukto-oligosacharidy (0,025 %), mannan-oligosacharidy (0,02 %), juka schidigera (0,01 %), inaktivované bakterie a jejich části (Lactobacillus helveticus HA – 122, 15x109 buněk/kg).